BENVINGUTS

logoBenvinguts a la nostra nova web!!

Ho hem portat en secret, peró per fi us podem ensenyar el perquè hem tingut la nostra web i la botiga online tancada durant uns 2 mesos!

Ho hem canviat tot. Hem fet un salt de qualitat molt important que ens ha de permetre estar a l'alçada de les més grans botigues online del país. Millor disseny, encara més seguretat (creieu-me, la part més complicada de la programació web) i el que més ens ha costat, abandonar aquell fons taronja que tant us agradava..(molts van estar els correus electrònics que rebiem dient que no els hi agradava). 

Sóm 2.0, i com a tal a partir d'ara trobareu moltes coses navegant per la web, promocions, ofertes, concursos, ... us demanarem que valoreu els nostres productes, que busqueu coses als nostres facebook, twitter, etc. i presentarem en exclusiva a través de la web totes les novetats que arribin a la botiga.

I una cosa molt important que no em vull deixar, a Teixits Agell hem fet una gran aposta com a botiga catalana (la veritat és que el meu avi Jaume ja ho feia així), si un producte el podem trobar a Catalunya, aquest serà el que venem. Com a mostra d'aixó, tots els articles de la botiga sobiranista són fabricats i confeccionats a Catalunya.

I si encara no coneixeu la nostra botiga física de Salt (Girona), busqueu un forat per a visitar-nos. Els nostres més de 400m2 us deixaran bocabadarts.

BENVINGUTS!!