Condicions de transport

 

  1. Les despeses d'enviament i/o gestió estan compreses en el preu final i es mostren abans de finalitzar la compra.
  2. Els enviaments només es realitzaran al territori espanyol. Per a enviaments internacionals poden posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant un correu electrònic a  info@teixitsagell.com
  3. Els productes s'envien a l'adreça d'enviament indicada en la comanda.
  4. En el cas de realitzar una comanda de diversos articles amb diferents disponibilitats, el termini per a l'expedició tindrà en compte el lliurament previst més llarg. No obstant això, Jaume Agell Torres i altres, SCI es reserva el dret a desglossar la comanda, oferint en aquest cas al client la possibilitat d'enviament dels articles disponibles i deixant pendent d'un segon enviament, els articles no disponibles. En aquest supòsit, s'informarà el client dels costos addicionals que, si s'escau, pugui tenir el segon enviament.
  5. El plaç normal d'enviament són 72h a partir del lliurament del paquet al servei logístic. El termini de lliurament al servei logístic pot variar segons el tipus d'article comprat. Normalment seran entre 24-48h (per a articles ja manufacturats i en estoc) i 7-21 dies laborals (per a articles a manufacturar o fallades d'estoc).
  6. Un cop rebuda la comanda, i en cas que el termini de lliurament no sigui el considerat normal, ens posarem en contacte amb el comprador.

 

TEIXITS AGELL

JAUME AGELL TORRES i altres SCI 
J17135047

C/MAJOR, 7
17190 SALT (GIRONA)
Tel. 972231372
Fax. 972401505
correu electrònic: info@teixitsagell.com