FAQs

Preguntes més freqüents

Cal registrar-se per comprar a www.teixitsagell.com?

No cal registrar-se prèviament. Un cop es procedeix a validar la cistella de la compra, al anar seguint els passos indicats ja es queda automàticament registrat.

Com es calculen les despeses d'enviament?

Les despeses d'enviament les calcula automàticament la web en funció del pes dels articles afegits a la cistella i el destí de lliurament. Per exemple, un paquet que pesi menys de 2kg i s'envii a qualsevol població de la província de Girona suposa 4,95€ de despeses d'enviament. En cas que la comanda superi els 150€, les despeses d'enviament son gratuïtes.

Quan em trigarà a arribar la meva comanda?

Enviem les comandes per servei de missatgeria urgent. Les comandes rebudes abans de les 13:00h es reben l'endemà abans de les 19:00h.

La web no em deixa afegir el mètode de lliurament?

Aixó passa degut a que encara no ha entrat la seva adreça de lliurament. Prosegueixi amb la validació de la comanda i en un pas posterior podrà afegir el mètode de lliurament.

Com puc rebre el newsletter de Teixits Agell?

Si vostè està registrat, el rebrà automàticament. En cas que el vulgui rebre i no desitgi registrar-se, només ha d'afegir el seu nom i el seu correu electrònic a l'apartat NEWSLETTER/Subscriure's de la part inferior esquerra de la web

Com puc contactar amb Teixits Agell?

Pot contactar amb nosaltres per telèfon (972231372), per correu electrònic (info@teixitsagell.com) o mitjançant el formulari de contacte de la web. el nostre horari d'atenció al client és de dilluns a dissabte, de 9:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h.