NÒRDIC 98% DUVET 100gr LLIT 90

Rating: Not Rated Yet
Price:
Sales price: 183,80 €

Manufacturer: Nordream
N__RDIC_98__DUVE_4fdc4fc163602
  • N__RDIC_98__DUVE_4fdc4fc163602

Description

Descripció::

NÒRDIC 98% DUVET D'OCA EXTRA MULTI-ÚS

Nòrdic de màxima qualitat, màxima transpiració i amb totes les propietats del duvet (la millor ploma) de l'oca. El teixit de cotó 100% assegura aprofitar al màxim la transpiració de la ploma.

Ès el nòrdic per tot l'any. 100gr/m2 amb aquesta qualitat, garanteixen el nòrdic com a apte per a pràcticament tot l'any (aproximadament de Setembre a Juny).

La seva confecció amb traus a tot el voltant del nòrdic permet juntar-lo amb més nòrdics del mateix model (independentment del gramatge)

MODEL: NORDREAM SIBERIA MULTI-ÚS 100

MIDA: 150X220 (Llit de 90cm)

TEIXIT: Setí 100% cotó Downproof

PLOMA: 98% DUVET OCA EXTRA

GRAMATGE: 100gr/m2

CONFECCIÓ: Quadres KASSETTEN / Cambres aïllants

EMPLENAT: Quadre a Quadre

ACABAT PERÍMETRE: Marc exterior amb traus i viaix amb viu satinat

alt TRACTAMENT ANTIÀCARS

Disponible amb totes les mides de llit i amb altres gramatges

||||Propietats tècniques::

La ploma i el "duvet"

El plomissol i la ploma procedeixen, principalment, de les oques i els ànecs que els hi proporcionen una excel·lent protecció contra el fred.

El plomissol també anomenat "duvet" s'extreu del coll i el pit d'aquestes aus. Està compost per un nucli amb mil·lers de filaments capil·lars ramificats en forma d'estel. La ploma procedeix de la resta del cos. 

El color del plomatge no influeix en la qualitat del farcit, no obstant aixó, la ploma grisa transmet a través del teixit un aspecte menys nítid i net al nòrdic.

Per obtenir una millor qualitat de la ploma, aquesta és sotmesa als següents processos: rentat amb tractament bactericida, eixugat a més de 120ºC, refredament, extracció de pols, esteril·litzat i desinfectat. Tot seguit es procedeix a la tria de les diferents qualitats de plomissol i ploma, que a través de corrents d'aire es classifiquen en diferents categories.

NORDREAM utilitza en els seus productes, farciments el·laborats a Europa sota les més estrictes condicions de qualitat EN 12934; J.I.S; etc...), higiene i respecte al medi ambient.


Processos de fabricació

Confecció

El millor sistema és el de quadres amb cambres interiors o "kassetten". Aquestes cambres permeten l'allotjament del farcit per tot l'interior del nòrdic (incloent-hi les costures) evitant així les zones sense farcit, a més donen uniformitat en la distribució de la ploma a tota la superfície del nòrdic.

Emplenat

El sistema "kassetten" ens obliga a omplir el nòrdic quadre a quadre. Al fer-ho amb una precisió de +/- 0,1gr, s'aconsegueix igualtat de pes a cada quadre i uniformitat de distribució de pes i volum a tot el nòrdic.

Nordream fabrica tots els seus nòrdics amb el sistema "kassetten", ribet, i doble costura, per assolir un producte de màxima qualitat.

 

Garantia de qualitat

Teixit "down proof"

Generalment s'utilitza el cotó, ja que manté una temperatura semblant a la del nostre cos i no dona sensació de fred ni humitat. La principal propietat d'aquest teixit és que és impermeable al plomissol. És a dir, aquest no passa a través del teixit.

El nòrdic farcit de plomissol i ploma és el millor aÏllant tèrmic natural del que disposem. Gràcies a la seva òptima relació pes/volum, (es a dir, poc pes ocupa molt volum), forma una cambra d'aire que aïlla la temperatura del nostre cos de l'exterior.

El farcit de plomissol i ploma és hidròfil, o sigui que reté la humitat despresa pel nostre cos quan dormim i ho transporta a l'exterior, mantenint un clima sec i agradable; aquesta humitat s'evapora ràpidament al airejar el producte.

 

||||Manteniment::

Instruccions de conservació

Rentat

És recomanable rentar-lo en tintoreries o bugaderies especialitzades, degut al seu tamany i difícil eixugat.

Airejar

És recomanable airejar el nòrdic freqüentment. No exposar-lo a condicions elevades d'humitat.

Enmagatzematge

Aconsellem desar el nòrdic en lloc sec dins d'una funda de cotó (la bossa que ve amb al nòrdic ho és). No posar-hi res a sobre.

Reviews

There are yet no reviews for this product.