WOOL MYBOSHI 163 VIOLET

Rating: Not Rated Yet
Price:
Sales price: 3,95 €

Manufacturer: DMC
163violet
  • 163violet

Description

LLANA myboshi by DMC

myboshi 

El teu estil, el teu boshi!

 

Descobert al Japó , desenvolupat , perfeccionat i portat a Occident : aquí teniu Myboshi ! Myboshi és una passió . Una passió per teixir gorres i barrets únics . Els portaveus d'aquesta veritat es diuen Felix Rohland i Thomas Jaenisch i són originaris de l'Alta Francònia . Felix i Thomas són fans dels esports a l'aire lliure i de lliscament . Monitors d'esquí a l'hivern , saben , per experiència , quines propietats ha de tenir una gorra : ser més que un accessori de moda, a més de funcional i confortable !

« Boshi » significa gorra en japonès i la paraula « my » és comprensible per tots . Amb Myboshi , cadascú pot crear el seu propi barret . Cada cap té el seu barret adaptat , gràcies a formes , motius i colors associables de mil maneres diferents . Amb el teu Boshi personalitzat , mostres quina personalitat s'amaga sota teu.  A partir d'ara tothom pot pertànyer a la comunitat Myboshi !

Com a fil, la barreja de llana Merina i acrílica ha donat els seus fruits . La gorra de llana Myboshi és dolça , càlida i sòlida . És ideal per a les activitats a l'aire lliure !

Es destaca el concepte de model únic . En conseqüència, cada consumidor Myboshi és el seu propi creador i dissenyador .
Et donem simplement els consells per facilitar el treball de base . T'orientem amb la tendència actual del món de la moda , però l'associació entre els colors i els nombrosos models queda a la teva total iniciativa .

Reviews

There are yet no reviews for this product.